top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverartvoglio

Is het liefde?

Beton begon een tiental jaar geleden een grote rol te spelen in mijn leven.

Het begon onschuldig genoeg met een graad in geoengineering, mijnbouw en geologie aan de Technische Universiteit van Wrocław. Mijn studies aan deze faculteit wierpen hun vruchten af in de toekomst - ze gaven me kennis van scheikunde, natuurkunde en natuurlijke hulpbronnen. Het bleek dat deze onderwerpen nauw verbonden waren met de productie van duurzaam, hoogwaardig grc-beton en architectonisch beton.

Na een paar jaar voltooide ik ook mijn studie architectuur aan de Silezische Academie.

Dit wierp zijn vruchten af met de creatie van fantastische collecties platen, tegels, potten, wastafels, gootstenen en vele, vele andere betonproducten.



Ik had nooit verwacht dat ik betonnen wastafels, betonnen aanrechten, platen of de gekke ideeën van mijn klanten zou kunnen creëren.

En toch. Samen met een vriend creëerden we een merk van architectonische betonproducten, daarna gingen we elk onze eigen weg - ik bleef doen waar ik van hou - architectonische betonproducten (nu ik dit schrijf, weet ik al dat het liefde is :) ).


Na meer dan 12 jaar een van de grootste bedrijven in architectonisch beton van het land te hebben gerund, besloot ik het rustiger aan te doen. Ik verkocht het bedrijf. Het bleek echter dat ik niet kon leven zonder architectonisch beton te maken. Ik opende een atelier waar ik betonnen wastafels maak. Ik maak ze met de hand, van begin tot eind. Dit maakt elke wastafel uniek..



Ik ben van plan om een verlichtingscollectie te maken. Er ontstaan ook langzaam ideeën voor een collectie woonaccessoires. De kleine jongen is er daar één van.


Ik hoop dat je me zult vergezellen op mijn reis ...







1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page