top of page
Sök
  • Skribentens bildartvoglio

Är det kärlek?

Betong började spela en viktig roll i mitt liv för ett drygt dussin år sedan.

Det började oskyldigt nog med en examen i geoingenjörskonst, gruvdrift och geologi vid Wrocławs tekniska universitet. Mina studier vid denna fakultet betalade sig i framtiden - de gav mig kunskaper om kemi, fysik och naturresurser. Det visade sig att dessa ämnen var nära kopplade till tillverkningen av hållbar, högkvalitativ grc-betong och arkitektonisk betong.

Efter några år avslutade jag också mina studier i arkitektur vid Silesian Academy.

Detta gav utdelning i form av fantastiska samlingar av plattor, kakel, krukor, bassänger, diskhoar och många, många andra betongprodukter.Jag hade aldrig förväntat mig att skapa betongbassänger, bänkskivor av betong, plattor eller mina kunders galna idéer.

Och ändå. Tillsammans med en vän till mig skapade vi ett varumärke för arkitektoniska betongprodukter, sedan gick vi var sin väg - jag fortsatte att göra det jag älskar - arkitektoniska betongprodukter (nu, när jag skriver detta, vet jag redan att det är kärlek :) )

Efter att i mer än 12 år ha drivit ett av de största arkitektoniska betongföretagen i landet bestämde jag mig för att trappa ner. Jag sålde företaget. Det visade sig dock att jag inte kunde leva utan att skapa i arkitektonisk betong. Jag öppnade en studio där jag tillverkar tvättställ i betong. Jag skapar dem för hand, från början till slut. Det gör varje tvättställ unikt.

Jag planerar att skapa en belysningskollektion. Idéer för en kollektion med hemtillbehör börjar också så sakteliga växa fram. Den lilla pojken är en av dem.


Jag hoppas att du vill följa med mig på min resa ....0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page